Héctor Ruiz guanya la 18a Travessa s'Eixugador - Aiguafreda

En ple apogeu de la moda de la pràctica d'esports a l'aire lliure, com podria ser per exemple la natació en aigües obertes, algunes de les cites de l'agenda ja fa molts anys que hi són presents. Aquest és el cas de la Travessa de s'Eixugador a Aiguafreda de Begur, que aquest diumenge ha celebrat la seva 18a edició

This text will be replaced

De bon matí la cala d'Aiguafreda s'ha emplenat de nedadors, tant de populars com d'altres que anaven a competir, impacients per apuntar-se a aquesta veterana travessa. El nombre d'inscrits ha rondat les 300 persones, moltes d'elles aficionades a la natació i properes a la vila de Begur, però també algunes provinents de més lluny i amb el mode competitiu activat. No s'ha d'oblidar que la cita va néixer com una travessa totalment popular i que el seu trajecte d'aproximadament un quilòmetre encara fa que mantingui aquest esperit. 

Els nedadors han anat fins al punt de sortida, a s'Eixugador, en barca. Un cop allà han esperat fins el senyal de sortida, moment en el que ha començat un recorregut assequible que també serveix per donar a conèixer els encants naturals de Begur.
 
A l'arribada tots els participants han pogut recollir una samarreta d'obsequi que ha servit per recordar una travessa a la que molts, de ben segur, hi tornaran l'any vinent.