El Mas d'en Pinc de Begur ha celebrat el Van Van Market

El mercat gastronòmada itinerant Van Van Market ha fet parada aquest cap de setmana a Begur. El Mas d'en Pinc, espai recentment obert al públic, ha estat el lloc on una vintena de food trucks han ofert diferents tipus de gastronomia acompanyades amb la música dels grups dalt l'escenari.
 
This text will be replaced
 
Van Van és un mercat gastronòmada format per un comboi de food trucks que ofereixen una àmplia oferta gastronòmica de qualitat. L'objectiu d'aquest mercat és unir la cultura gastronòmica a la cultura d'ús i gaudi de l'espai públic i aspira a ser una autèntica festa popular. Així mateix, el Mas d'en Pinc, un espai idíl·lic de Begur situat dalt un turó i amb unes vistes impressionants del poble i el mar, va ser el lloc ideal en què música, gastronomia i festa van casar d'allò més bé.
 
L'espai del Mas d'en Pinc de Begur va ser inaugurat fa pocs mesos amb l'objectiu d'aprofitar aquest espai begurenc en què, a banda d'haver-hi traslladat l'Àrea de Medi Ambient, des de l'Ajuntament també volen aprofitar-lo per fer festes, concerts o mercats com el Van Van van a l'aire lliure.
 
La gastronomia, amb propostes singulars per a tots els gustos, és la protagonista principal del Van Van, però el seu tret distintiu són els vehicles, autèntiques cuines sobre rodes des d'on s'elabora i se serveix el menjar. Les 'food trucks' es converteixen, a més, en una exposició ambulant de vehicles antics, cadascun d’ells amb la seva personalitat pròpia.
 
Aprofitant el Mas d'en Pinc, l'organització ha programat també una sèrie de visites guiades gratuïtes a la masia, que va ser on va viure els darrers mesos la bailaora Carmen Amaya.