La platja de Sa Riera recupera la seva Festa Major

 
Després de gairebé 40 anys sense celebrar-la, la platja de Sa Riera va recuperar aquest cap de setmana la seva festa major. Per fer-ho va rescatar l'esperit d'abans, quan els actes principals es resumien en una sèrie de proves i competicions populars, tant pels begurencs com pels turistes que s'hi volguessin apuntar.
This text will be replaced
 
Una de les proves centrals que va generar més expectativa va ser una petita cursa de natació que va constar de tres categories: dues d'infantils i una d'adults. Els més petits van nedar uns quants metres, que tot i ser pocs, degut a l'estat sacsejat del mar, van ser realment esgotadors. Els més grans, per la seva banda, van completar un circuit d'uns cinc-cents metres. En total, aquestes mini travessies van comptar amb una vintena de participants. 
 
A part de la natació, algunes de les activitats programades, vàries d'elles rescatades de la festa major original, van ser un campionat de petanca, curses de sacs o pesca de síndria a més de tallers de paddle surf o batejos d'immersió, un rocòdrom o un espectacle de màgia. 
 
Des del govern ja fa un any que es va proposar als veïns de Sa Riera recuperar la Festa Major, així com la ja celebrada Mare de Déu del Carme.