La banda Soul Machine ha estrenat el Festival de Música de Begur

La 39a edició del Festival de Música de Begur ja està en marxa. Aquest divendres els carrers de Begur van ambientar-se d'estiu amb la cercavila que va fer la banda Soul Machine amb la cançó ja coneguda de l'estiu que han fet per a TV3 i Catalunya Ràdio, 'Fes-te l'estiu'.
 
This text will be replaced
 
La Soul Machine, de Falset, ha encetat una nova edició del Festival de Música begurenc amb una cercavila pels carrers principals del nucli urbà que va començar a dalt el Castell i que va aplegar centenars de persones que, darrere la banda, anaven movent l'esquelet a ritme de soul. 
 
Aquesta és una de les principals novetats del festival d'enguany que ha començat a peu de carrer per captar més públic i que, a més, aquest primer concert al pati de les Escoles Velles s'ha amenitzat amb un vermut de benvinguda i unes tapes per picar alguna cosa mentre la Soul Machine era dalt l'escenari.
 
El Festival de Música de Begur vol ser un festival que pot permetre's tothom, amb uns preus molt assequibles i sense deixar enrere la qualitat dels espectacles.
 
Una altra de les novetats d'enguany és que el festival no només se celebrarà al pati de les Escoles Velles, al centre de Begur, sinó que el Mas d'en Pinc, a les afores de Begur, i el nucli d'Esclanyà també s'hi faran concerts. Aquesta és una manera d'aprofitar tot el territori begurenc.
 
Alguns dels concerts que es podran veure al Festival de Música de Begur d'enguany són el cantant britànic Zalon, que acompanyava a Amy Whinehouse i que farà un concert dedicat a ella el proper divendres 5 d'agost; la cantaora Mayte Martín, els pianistes gironins Carles Lama i Sofia Cabruja o Ramon Mirabet que farà l'últim concert.