Ramon Mirabet enamora amb la seva veu a Begur

Per la seva veu i per les seves taules damunt l'escenari podria ser una estrella del pop internacional i tot i ser de Sant Feliu de Llobregat es pot dir que és el cantant amb més estrella d'aquest estiu. És en Ramon Mirabet i aquest divendres va oferir un autèntic espectacle musical al públic que va exhaurir les entrades en el concert de cloenda del 39è Festival de Música de Begur.
This text will be replaced
 
Si bé és cert que durant els darrers anys Ramon Mirabet s'ha postulat com una de les veus amb més caràcter i carisma del moment ha estat aquest estiu quan amb el seu tema 'Those little things' ha coprotagonitzat amb Laia Costa i Jean Reno l'habitual anunci de cervesa per excel·lència que l'artista santfeliuenc ha donat el salt al reconeixement del gran públic. Aquest tema, però també daltres com "Happy Days" o "Home is where the heart is", del seu últim treball d'estudi amb títol homònim, es van poder sentir, cantar i ballar al pati de les Escoles Velles, en l'últim concert programat d'un festival que enguany ha guanyat qualitat i visibilitat.
 
El Festival de Música de Begur té en la qualitat a uns preus accessibles el seu principal pilar, prova d'això és el gran increment que ha viscut enguany  a nivell de venda d'entrades amb dos "sold out" del mateix Mirabet i la cantant de flamenc Mayte Martín. 
 
Enguany el festival ha comptat amb diverses novetats com l'acte d'obertura amb la baixada des del castell o la inauguració del Mas d'en Pinc com a espai per realitzar-hi concerts.