Begur fa poble amb la Festa Major de Santa Reparada

Els municipis de la Costa Brava que tenen en el turisme la seva principal font d'activitat econòmica han començat a veure com aquest cap de setmana, amb l'ajuda del mal temps, tornava la tranquil·litat als seus carrers i els veïns han pogut tornar a fer poble. Aquest és el cas de Begur, que després d'un estiu frenètic i de molt esforç s'ha regalat a si mateix una festa del poble i per al poble: la Festa Major de Santa Reparada. 
This text will be replaced
 
Aquesta festa, tal i com s'ha entès aquests dies amb una agenda molt plena d'activitats i allunyant-se de la celebració més tradicional, és ben recent i forma part de la idea de l'actual de govern begurenc de recuperar i potenciar les seves festes majors així com l'esperit que se'n desprèn. 
 
Algunes de les activitats més destacades d'aquesta festa de Santa Reparada van ser la 2a Baixada de carretons o un dinar popular. També va agradar molt entre els públics de totes les edats un espai de jocs que es va fer al Mas d'en Pinc on es podia gaudir de quads, paint ball làser, sumo, futbolí gegant o cavall mecànic, entre d'altres. Un dels jocs que més sensació va causar va ser el tir al plat làser.
 
En el marc d'aquesta Festa Major també es va celebrar la primera trobada d'escúters de Begur, que va aplegar 58 vespres i lambrettes, i que va aconseguir portar a la vila autèntiques relíquies, com una Vespa de l'any 1958 que va guanyar el premi a la moto més "xula" de l'exposició.