Begur tindrà carril bici a principis del 2017

Begur convertirà aquesta vorera en el primer carril bici del municipi. Ja s'han adjudicat les obres de construcció d'aquest vial que pretenen que utilitzin els vianants i les bicicletes. 
This text will be replaced
Durant anys els veïns s'han queixat reiteradament del deteriorament de la vorera que resegueix el vial de circumval·lació i de la manca de mobiliari urbà que faci més agradable el passeig o la pràctica esportiva.
 
Una reivindicació que fa temps que s'allarga i que ara ja té data de caducitat. Les obres començaran les properes setmanes i faran del nou carril una futura anella que voregi el municipi.
 
El projecte de construcció del carril bici està dividit en dues fases. La primera actuació amb un pressupost de 520.000 euros suposa la creació del propi carril que donarà la volta a tot el nucli urbà per la carretera de circumval·lació entre l'aparcament del Sot d'en Ferrer i el Parc de l'Arbreda. La segona fase consisteix en la dotació dels serveis públics en el tram del carrer Sant Antoni i el propi Sot d'en Ferrer. Unes tasques que pugen 200.000 euros.
 
Aquest projecte podria tenir continuitat en un futur immediat. Ja es contempla la possibilitat d'ampliar el carril bici. Les obres estaran enllestides en cinc mesos.