Begur i Pals al Comitè Internacional de Coordinació de Citta Slow

Begur i Pals seran presents aquesta setmana al Comitè Internacional de coordinació de Cittaslow a Corea del Sud. L’alcalde de Begur i president de la Xarxa estatal de Cittaslow, Joan Loureiro, i l’alcaldessa de Pals i vicepresidenta de l’ens, Sílvia Monar, viatjaran del 6 al 9 d’octubre a la ciutat sud-coreana de Jeonju per participar a l’assemblea d’aquest comitè on s’hi reuniran els 27 membres que integren la Xarxa de Municipis per la Qualitat de Vida. 
This text will be replaced
L’objectiu del Comitè Internacional de Coordinació és el de definir els objectius i estratègies futures de l’entitat, així com el calendari d’activitats i  els criteris per acceptar noves candidatures per entrar a la xarxa. 
 
Una visita que des de Begur aprofitaran per consolidar els ponts estratègics i turístics que es van començar a teixir el juny passat amb la visita de 40 alcaldes i empresaris sudcoreans al municipi. 
 
 
La Xarxa Estatal de Citta Slow ha avançat que té la intenció de postular-se per acollir el proper comitè internacional de coordinació.