Begur obre el II Festival Internacional de Cinema amb els escolars

Un centenar d'alumnes de primària han encetat el II Festival Internacional de Cinema de Begur. Tal i com es va fer l'any passat, s'ha volgut preestrenar el certamen amb els nens i nenes per impregnar-los de cinema i garantir el futur del setè art. Ho han fet amb la projecció de la pel·lícula "Munsters go home!" de la popular família Monster, un film del 1966 produït arran de l'èxit de la sèrie televisiva. Després de la projecció, s'ha fet una conferència sobre doblatge.  
This text will be replaced
El Festival Internacional de Cinema de Begur s'inaugura de forma oficial aquest divendres al vespre amb l'exposició del cineasta Joan Vall Karsunke, la  projecció del thriller "The Oath" de Baltasar Kormákur i l'anunci d'una nova aliança: el festival signarà un acord amb el Ministeri de Cultura de Cubà per acollir a partir del 2017 un apartat dedicat al cinema cubà. 
 
El festival d'enguany s'allargarà durant tres dies amb jornades professionals, trobades entre cineastes i el públic, el concurs de tràilers i curtmetratges per impulsar futures promeses i diverses estrenes: A part de The Oath, que obra el festival, es projectarà també abans de l'estrena comercial a l'Estat espanyol la pel·lícula guanyadora de la Palma d'Or al Festival de Cannes "I, Daniel Blacke" o "Callback", de Carles Torras, que clausurarà el festival. 
 
La figura homenatjada en aquesta edició del festival serà el cineasta José María Nunes, fundador de l'Escola de Barcelona.