Begur celebra la Festa de la Castanyera

Begur ha celebrat un any més la Festa de la Castanyera durant els dies de festa de Tots Sants.
This text will be replaced
 
Les castanyes, com a producte tradicional català, però també les carbasses i les disfresses de Halloween com a activitats ja gairebé arrelades a casa nostra han estat els dos pilars que han format part d'aquesta fira.
 
Els més petits de la casa han pogut jugar i gaudir d'una fira de la castanyera gairebé pensada especialment per a ells, ja que del gran ventall d'activitats programades la majoria han sigut per a la mainada. Des de tallers de figures de fang, atraccions o inflables durant el dia, fins a l'esperat túnel del terror al vespre-nit. També hi ha hagut una escola de màgia o conta-contes amb la castanyera.
 
A banda però de les activitats familiars i infantils les dues grans novetats d'enguany han estat una exposició de bolets i una conferència sobre els bolets tòxics. Des de l'Ajuntament han fet una aposta perquè la Festa de la Castanyera es consolidi a la població ja que uns anys enrere s'havia perdut  i amb aquests anys s'ha pogut tornar a recuperar.
 
La Fira de la Castanyera a banda de les activitats infantils i les castanyes està complementada per un mercat d'artesania. Ha començat el dia de Sant Narcís, 29 d'octubre i s'allargarà fins la celebració de Tots Sants, l'1 de novembre, quan s'acabarà amb una castanyada popular.