Des del 6 de maig fins al 5 de juny torna a Begur la Campanya gastronòmica del Peix de Roca. Ens en parla Eugeni Pibernat, Regidor de Promoció Econòmica de la vila.
 
Aquest proper divendres, dissabte i diumenge Begur es vesteix de blanc per viure la 12a edició de l'exitosa Fira d'Indians. A l'oferta ja habitual de cada any s'hi suma un espai renovat com és la plaça Esteve i Cruanyes, la nova plaça dels Indians i 350 places d'aparcament noves.
 
El regidor de Solidaritat, a l'oposició, Marià Renart, critica la falta de voluntat de concens del govern municipal, la seva gestió i transparència vers diferents temes com el pressupost municipal i les ordenances de l'any 2015, la computació dels ingressos del local social d'Esclanyà o les obres de la plaça d'Esteve i Cruañas.
 
Begur aposta per les tradicions amb la Fira de la Castanyera. Un esdeveniment familiar amb el qual la vila vol atraure visitants i fer front a les tradicions foranes.
 
Encara que els dies centrals de la Fira d'Indians són el 5, 6 i 7 de setembre, el darrer cap de setmana d'agost, la vila ja acull les primeres activitats com ara la posada en marxa d'una exposició, visites guiades o un taller de balls cubans.
 
De l'1 al 22 d'agost Begur celebra el seu 37è festival de música amb un cartell divers format per 4 grups d'estils molt diferents.
 
Begur s'ha convertit d'uns anys ençà en una de les poblacions catalanes que té club de bitlles catalanes. Aquest és un esport tradicional català que actualment practimes unes 2.000 persones arreu del país. Una afició que cada dia té més seguidors i que a Begur s'hi ha arrelat d'allò més.
 
La tercera edició de la Fira de la Castanyera de Begur s'allargarà de divendres fins a diumenge amb activitats familiars i, especialment, dirigides al públic infantil i juvenil.
 
La Fira d'Indians de Begur oferirà una setantena d'activitats des de divendres fins diumenge amb activitats per a tota la família.
 
Amb motiu del centenari del naixement de Carmen Amaya, i cinquanta anys de la seva mort, Begur i alguns dels millors artistes de flamenc del món li retran homenatge aquest divendres 16 i dissabte 17 a dos quarts d'onze de la nit al pati de les Escoles Velles.
 

La Marxa Popular Puja i Baixa de Begur organitzada per la colla els Perduts canvia enguany de recorregut.