Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Begur celebra el 4rt torneig de bitlles catalanes

Begur s'ha convertit d'uns anys ençà en una de les poblacions catalanes que té club de bitlles catalanes. Aquest és un esport tradicional català que actualment practimes unes 2.000 persones arreu del país. Una afició que cada dia té més seguidors i que a Begur s'hi ha arrelat d'allò més.
This text will be replaced
Al llarg de l'any els clubs del bitlles catalanes begurencs celebren diferents competicions, però una de les més participants acull és la que s'organitza a l'entorn de Sant Pere. Precisament, el torneig de bitlles catalanes ha estat l'encarregat d'encetar el programa d'actes de la festa major de Sant Pere que viurà el seu moment més àlgit el proper cap de setmana.
 
En aquesta quarta edició, més d'un centenar de persones dividides en 27 equips van disputar aquest torneig que lluny de jugar-s'hi grans resultats permet passar una tarda agradable tot practicant aquest esport
 
Fa vuit anys que el Club de Bitlles Catalanes Begur, responsable de l'organització d'aquest torneig es va fundar i avui a Begur ja disposen de dos clubs de bitlles catalanes. De fet, poc a poc a la comarca es sumen més i més entitats que també el practiquen. El bon acolliment que aquest esport està tenint a Catalunya va fer que a l'agost del 2007 la Federació Catalana de Bitlles aconseguís ser reconeguda de ple dret per la federació internacional.
 
Tot i la gran quantitat de persones que poc a poc s'interessen per aquesta disciplina esportiva, encara s'ha de continuar treballant per popularitzar-la.