El regidor de festes, participació ciutadana i obres i serveis de Begur, Marià Renart, va passar pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava on va presentar els actes de la Festa Major que comença aquest proper 25 de juny. També va parlar de la recuperació del de la revetlla de Sant Joan que enguany es celebrarà a Sa Riera.
 
El portaveu de CiU, Joan Català, assegura que el govern de Junts-ERC, Bloc Municipal i PSC ha elaborat unes ordenances i pressupostos per l'any 2016 basats en els projectes que havia proposat CiU a l'anterior mandat i a les eleccions del mes de maig.
 
El portaveu de Solidaritat Catalana per la Independència a Begur, Marià Renart, ha fet balanç al Precs i Preguntes de la meitat de mandat a l'oposició. Renart ha criticat l'endeutament del poble,
 
Aquest dissabte comença la quinzena campanya gastronòmica del Peix de Roca de Begur amb els tradicionals tastets a la plaça de la vila i el pregó de Fina Puigdevall, la xef del restaurant Les Cols d'Olot.
 
Encara que falten uns mesos, l'ajuntament de Begur ja té lligat el programa de la desena Fira d'Indians que es celebrarà els dies 6, 7 i 8 de setembre i té en marxa el concurs per escollir el cartell que promocionarà la fira. El termini per presentar les obres s'acaba el 14 d'abril.