El jutjat arxiva 3 denúncies contra l'Ajuntament de Calonge sobre la reparcel·lació de Mas Pere

El jutjat d'instrucció de Sant Feliu de Guíxols ha arxivat les 3 denúndies que dues associacions de propietaris de l'urbanització Mas Pere de Calonge havien presentat contra l'alcalde, el regidor d'urbanisme i els funcionaris de l'ajuntament.
This text will be replaced
 
Les denúncies estaven relacionades amb el conveni urbanístic del 1998 i el projecte de reparcel·lació que s'està tramitant a Mas Pere. En el ple d'aquest dijous s'havia de donar compte d'aquesta decisió judicial que tanca les vies penals obertes contra l'ajuntament. Finalment no es va informar al ple de la decisió judicial per poder ampliar la informació que es té al respecte.
 
Dues de les denúncies presentades acusaven l'alcalde de prevaricació per no haver actuat quan la Generalitat va denegar la nul·litat del conveni urbanístic i per haver aprovat el projecte de reparcel·lació La tercera ampliava les acusacions als pressumptes delictes d'estafa, frau, falsedat documental i malversació de fons públics. El govern lamenta les traves que s'han posat al projecte.
 
En el proper ple s'explicarà la situació de les diligències prèvies que s'han obert en referència a aspectes de la urbanització i l'EUC Mas Pere.