Inaugurat el nou viver d'empreses de Sant Antoni

El nou viver d'empreses Alta Mar de Sant Antoni ja és una realitat. Aquest dijous s'ha inaugurat aquest nou espai que acollirà durant les properes setmanes els emprenadors que volen arrencar una empresa i que amb aquest nou equipament Calonge els hi dóna unes facilitats per establir-se al municipi.
This text will be replaced
 
Aquest nou viver d'empreses és una de les potes importants de la nova plataforma Alta Mar creada a Calonge-Sant Antoni per captar talent i noves inversions al poble i d'aquesta manera dinamitzar l'economia municipal. Les obres que s'han fet al Palau Firal per adequar-hi un espai pel viver d'empreses han costat uns 115 mil euros i en el seu gruix s'han centrat en separar la gran nau polivalent de l'espai d'oficines amb una paret divisòria. S'ha adequat l'altell de les oficines amb 5 despatxos, 1 sala de reunions i 1 espai de coworking. Actualment el viver només ocupa la meitat de l'altell per tant té possibilitats de créixer el doble, un reptr que l'ajuntament vol assolir en 2 anys.
 
Queden encara alguns detalls per acabar les obres del viver d'empreses però el mes de gener aquest ha d'estar plenament operatiu. Actualment s'estan avaluant els projectes empresarials que una quinzena d'emprenadors han presentat per establir-se al nou viver.
 
Aquest nou equipament empresarial ha de servir també per reactivar el Parc d'Activitats Econòmiques de Calonge. Durant aquest 2016 ja s'hi han establert 7 noves empreses que fan evident la recuperació econòmica del sector empresarial. Quan el PAEC tingui entre un 70 i un 80% d'ocupació l'ajuntament tirarà endavant una modificació urbanística per ampliar-lo.
 
L'acte d'inauguració es va tancar amb una conferència de l'economista i consultor empresarial Emilio Duró. Més de 400 persones van escoltar les paraules d'aquest 'gurú' econòmic que públicament va exigir que no se'l gravés.