Santa Cristina aprova un pressupost continuïsta

Santa Cristina d'Aro ha donat lllum verda al pressupost pel 2017, una aprovació inicial que es va tirar endavant amb un retrat igual al de l'any anterior. Vots favorables de l'equip de govern d'Esquerra Republicana, Partit Socialista i Guanyarem Santa Cristina amb el suport dels grups de Convergència i Unió i Junts per Santa Cristina. Emprenedors per Santa Cristina i el Partit Popular, van votar-hi en contra. 
This text will be replaced
Es tracta d'un pressupost continuïsta que puja a 7.135.825 euros i que presenta pocs canvis. En l'apartat de despeses hi ha un increment de 49.825 euros respecte l'any anterior que es perceb en els capítols de despeses de personal, béns corrents i serveis i transparències corrents. Les despeses financeres i els passius finances, s'han disminuït. 
 
En aquest plantejament quedarà pendent afegir-hi el pla d'inversions, que es presentarà el mes de febrer i ja s'ha avançat que inclourà projectes com la nova biblioteca o l'adecuació de l'avinguda esglèsia. 
 
Convergència i Unió va donar el seu suport als números entenent que la partida d'ingressos és correcta i que l'increment en l'apartat de despeses s'ha fet per millorar.
 
Des d'Emprenedors, van reiterar que el pressupost manté un any la mateixa estructura i que és hora de modernitzar-lo, reduir estructures i fer-lo més eficient. Van afirmar també que no hi havia diferències entre els números dels governs de dretes i esquerres i que malgrat no ser una proposta desproporcionada, votarien no per coherència.
 
Unes crítiques que des del govern van respondre manifestant que més enllà dels números, hi ha la gestió que se'n fa. 
 
Des de Junts per Santa Cristina d'Aro van posar-se un cop més al costat de l'equip de govern i van demanar que es valori destinar una partida per fer una relació dels llocs de treball de l'ajuntament per millorar la gestió que se'n fa. 
 
Finalment el Partit Popular va votar en contra d'un pressupost que considera que té mancances com ara la incorporació d'una partida per si hi ha jubilacions a la Policia Local i s'ha de recorrer a l'acadèmia o la gestió del personal de la oficina de turisme. 
 
Per tractar-se de l'últim de l'any, el ple d'aquest dimecres va acabar amb un refrigeri i un brindis entre polítics i assistents.