El calongí Chema Villalobos serà el copilot d'Isidre Esteve en aquest Dakar

Ell és en Chema Villalobos, un calongí que en 48 hores marxarà per participar al Dakar 2017. Ho farà al costat del veterà Isidre Esteve qui fa un temps va demanar a Villalobos que fos el seu copilot. 
This text will be replaced
Des que el 2009 Chema Villalobos va exercir com a mecànim d'Esteve van iniciar una estreta relació que els ha portat a afrontar el proper Dakar dins el mateix cotxe. Ho faran a bord d'un Mitsubishi Montero en una categoria que s'estrena com és la T1S de vehicles de sèrie.
 
Isidre Esteve i Chema Villalobos són els que estan al capdavant d'un equip de 20 persones que té la seu a Madrid on aquests dies s'estan ultimant els darrers detalls del vehicle. Pel que fa als pilots i en aquest cas al copilot, en Chema ja té una àmplia experiència com a mecànic en el Dakar, així que el que ha hagut de fer els darrers mesos és preparar-se físicament per poder abordar el repte que té per davant.
 
A banda de l'experiència que s'emporten, en Chema assegura que el principal objectiu de l'equip és acabar el raid i, si es pot, jugar un bon paper.
 
Des de Calonge seguiran atentament el rally per saber en tot moment com van l'Isidre Esteve i en Chema Villalobos, per l'alcalde el fet que un calongí viatgi a Argentina a participar al Dakar demostra una vegada més que el municipi pot presumir d'esportistes d'elit.
 
Mentre no marxa cap Argentina Chema Villalobos continua fent el seu dia a dia amb normalitat, arreglant cotxes en el seu taller situat al Parc d'Activitats Econòmiques de Calonge, això sí amb la ment posada ja a milers de quilòmetres on dilluns que ve farà realitat el seu somni.