Els patges reials arriben al campament de Sant Antoni de Calonge

Els patges reials han arribat aquest dimecres a la tarda a la platja de Sant Antoni de Calonge. Com ja és tradició han arribat des del mar amb una barca i Calonge els ha acollit amb un gran campament i amb l'espera de més de 3.000 persones, entre ells molts nens que han pogut lliurar amb il·lusió la seva carta. 
This text will be replaced
 
Aquesta és una de les activitats que s'organitzen abans de la gran cavalcada i que des de fa anys s'ha consolidat com una de les activitats imprescindibles de les festes de Nadal de la comarca.
 
El campament ha estat envoltat d'espectacles i una pila d'activitats. La festa s'ha iniciat amb un espectacle itinerant amb batucada fins a l'espigó del mig on està ubicat el campament. Després ha continuat la màgia amb un espectacle de foc amb malabaristes i acròbates i amb la gran novetat d'enguany el castell de foc. Els nens també han pogut fer tallers de globoflèxia i tastar el carbó dels reis Mags d'Orient.
 
Tot plegat una prèvia per esperar la nit més màgica de l'any on els protagonistes no només són els reis sinó els més petits.