Txema Villalobos acaba el Dakar com a copilot d'Isidre Esteve

El calongí Txema Villalobos ha complert el seu objectiu de finalitzar amb èxit el Dakar 2017 com a copilot d'Isidre Esteve. Aquest tàndem triomfador va fer un lloc 35è lloc en categoria absoluta de cotxes a l'Argentina a la prova de conducció que és indiscutiblement la més dura del món. 
This text will be replaced
Abans de marxar a competir, Villalobos afirmava que l'objectiu principal era acabar el raid, una meta que s'ha superat i amb escreix, ja que a banda d'un repte esportiu hi havia també un projecte social. 
 
I és que 8 anys després del seu debut en cotxes, Isidre Esteve ha estat capaç de completar el Dakar gràcies a l'ajut d'un coixí intel·ligent que li ha permès aguantar les 45 hores de carrera i les més de 90 hores en total que s'ha passat al volant les darreres dues setmanes. Un repte titànic que el mateix pilot va reconèixer que no hauria estat possible sense la seva mà dreta calongina. 
 
En Txema Villalobos és propietari d'un taller mecànic al Parc d'Activitats Econòmiques de Calonge i des del 2009 que és mecànic del pilot d'Oliana, amb qui manté una estreta relació. Amb unes aptituts professionals més que demostrades, Villalobos ha dedicat els darrers mesos a preparar-se físicament per afrontar un repte que avui ja es pot dir que ha passat amb nota.