Els ciutadans de Calonge - Sant Antoni decidiran la prioritat d'entre 7 projectes d'inversió

Els calongins decidiran en què s'inverteixen 50 mil euros del pressupost municipal d'inversió. L'Ajuntament de Calonge engega dilluns un procés participatiu a través del qual els mateixos ciutadans podran votar entre 7 projectes que se'ls hi proposen, quins consideren que són prioritaris.
INTERVÉ: Mercè Orduña, regidora de Participació Ciutadana / Albert Ros, regidor d'Hisenda
 
És la primera vegada que l'Ajuntament fa un procés d'aquestes característiques per decidir on s'inverteix una part dels diners que es reserven a fer inversió.
 
 
Entre els 7 projectes que es proposen hi ha la millora i ampliació del carril bici de Calonge-SantAntoni amb nous trams, l'adequació d'una zona verda al carrer Gavina amb la creació d'un pipican, col·locar tanques de seguretat a les pistes polivalents del parc de Sant Julià de Lòria, la millora de l'accés a l'Hotel d'Entitats des del passeig d'hivern adequant un punt de trobada pels usuaris d'aquest equipament municipal, millorar els camins rurals que els calongins utilitzen per caminar, córrer o anar amb bicicleta, eliminar les barreres arquitectòniques dels passos de peatons més transitats del poble o reforçar el paviment a l'aparcament del cementiri.
 
Aquestes són les 7 propostes d'inversió que fa l'ajuntament. Els ciutadans majors de 16 anys i empadronats a Calonge podran votar a partir de dilluns i fins el 31 de gener. Es pot votar de manera presencial a l'oficina d'atenció ciutadana de l'Ajuntament o de manera online a través del web www.calonge.cat.