Reconstruir la platja de Sant Antoni pujarà 50.000 euros

Troncs, pedres i brutícia s'amunteguen en diversos trams de la platja de Sant Antoni després d'un cap de setmana de temporal i onatges que puntualment han arribat las 10 metres d'altura. 
This text will be replaced
INTERVÉ: JORDI SOLER ALCALDE DE CALONGE-SANT ANTONI
La zona de Torre Valentina i el Passeig a l'altura del carrer Gironaestat les zones més afectades. De fet, aquest darrer tram de passeig està tallat al trànsit.  L'Ajuntament de Calonge-Sant Antoni ha començat a fer balanç d'unes afectacions que estima rondaran al voltant dels 50.0000 euros. 
 
L'Ajuntament està a l'expectativa de les previsions meteorològiques per si pot netejar ara totes les afectacions o s'esperen a què passin les noves precipitacions que es preveuen per aquesta setmana. 
 
La de Sant Antoni ha estat la més destacada de les afectacions d'un episodi de pluges que va deixar imatges com aquesta. La d'un Daró i un Ridaura baixant plens d'aigua, fins al punt que els Bombers van monitoritzar  la crescuda per evitar mals majors. El cos, va haver de fer diverses sortides encara aquest dilluns.
A Ultramort un vehicle va queda renganxat al fang, es van haver de desbrossar garatges inundats a Esclanyà i un mur va caure a la plaça d'Anna Frank de Palafrugell. 
En tot a