Txema Villalobos satisfet per la seva posició al Dakar ja pensa en noves edicions

Tornada a la normalitat després de viure l'experiència del Dakar. Txema Villalobos ja treballa al seu petit taller de Calonge després de ser un dels catalans que va participar en un dels raids més durs del món.

This text will be replaced

Intervé: Txema Villalobos, pilot

Al costat d'Isidre Esteve el mecànic calongí va obtenir una meritòria 35ena posició a bord  d'un Mitsubishi T1, que ha respost bé a les condicions meteorològiques canviants i extremes del ral·li sud-americà. Satisfet per l'experiència, es mostra agraït al pilot lleidetà per haver confiat en ell i sorprès per un resultat molt millor del que s'esperaven.

Villalobos va ser l'ajudant i peça clau de tota una bèstia dakariana com Isidre Esteve. El pilot lleidetà va provar amb èxit un coixí intel·ligent que li va permetre aguantar la duresa del ral·li malgrat que no té mobilitat a les cames. Sense el pilot calongí Esteve no hagués pogut solucionar els problemes mecànics que van tenir, com quan van quedar enganxats a les dunes del desert d'Atacama.

El paper del dúo els dóna força per tornar l'any que ve a la competició i ja busquen nous patrocinadors i millorar el cotxe per plantejar-se reptes més ambiciosos.

Després del Dakar a Villalobos li toca tornar-se a posar al dia amb la seva feina de mecànic, però sempre amb un ull posat a la c