Més de 700 signatures per millorar la seguretat a Sant Antoni

Veïns de Sant Antoni han entrat al registre de l'Ajuntament de Calonge més de 700 signatures reclamant una solució als robatoris que s'estan succeïnt al nucli costaner.
Segons els veïns en els últims mesos s'han accentuat els robatoris en vehicles, furgonetes comercials, aparcaments, garatges privats i habitatges i reclamen que l'Ajuntament actui d'alguna manera. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Merche Romaní, representant dels veïns
 
El 16 de desembre van entrar una instància sol·licitant que s'instal·lin càmeres de vigilància per dissuadir als possibles delinqüents. Aquesta sol·licitut venia acompanyada per més de mig miler de signatures. La setmana passada es van entrar de nou més d'un centenar de signatures. L'Ajuntament va contestar-los que tal i com ja s'havia anunciat fa més d'un any entreran en funcionament 8 càmeres de vídeovigilància al municipi. Els veïns no en tenen prou i volen veure actuacions immediates.
 
També al nucli de Calonge hi ha diferents moviments veïnals que denuncien els robatoris i els habitatges ocupats al municipi. Els veïns denuncien aquests casos a l'Ajuntament, a la Policia Local i als Mossos d'Esquadra però se senten impotents en veure que en comptes de frenar els delictes incrementen i la justícia no actua amb prou salaritat o contundència.