La Costa Brava vol reivindicar-se com a referent del turisme actiu

La Costa Brava es convertirà el mes de maig en referent mundial del turisme inclusiu en un congrés internacional de turisme actiu per debatre un model turístic apte per tothom.
Intervé:  Isidre Guix, delegat Fundació Catalana de Discapacitat Física i membre de CatForAll
 
La Fundació CatForAll és l'organtizadora d'aquesta trobada que tindrà la seu central a Calonge amb l'objectiu de crear una oferta accessible i adequada a les persones afectades per les anomenades noves discapacitats com són la diabetis, els ictus o les obesitats mòrbides. Totes afeccions derivades d'un estil de vida sedentari i poc sa que es pretén cotrarrestar amb la celebració d'aquest congrés.
 
Ponents d'arreu del món, provinents de països com Austràlia, Estats Units, Suècia, Turquia, Alemanya o Dubai entre d'altres participaran en aquestes jornades en què la Costa Brava hi pot jugar un paper clau. I és que el territori té qualitats per ser un referent. 
 
Calonge, Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Palamós s'implicaran amb la celebració del congrés. A banda de les ponències, es celebraran diverses activitats per promoure el turisme actiu. 
 
El congrés internacional de turisme actiu es celebrarà del 18 al 21 de maig.