Sant Antoni de Calonge recupera l'Expohabitat després de nou anys

Aprofitant la millora del sector econòmic vinculat a l'habitatge i després de nou anys des la seva última edició, torna l'Expohabitat a Sant Antoni de Calonge. El certamen que se celebrarà el 29 i 30 d'abril i 1 de maig al recinte firal del municipi presentarà una mostra renovada respecte a les edicions anteriors. En aquesta quarta edició apostaran per l'aspecte mediambiental, la construcció sostenible, l'arquitectura bioclimàtica i les noves tecnologies.
This text will be replaced
Intervenen:  Arturo Prades, regidor de promoció econòmica/Ricard Carbonell, tècnic de promoció econòmica
 
Esperen enfortir l'economia del sector de la construcció del municipi ara en procés de creixement.
El sector de lloguer de finques i apartaments i tot el que hi està relacionat tindrà un pes molt important a la fira. De fet, hi ha més de 1.400 llicències d'habitatge d'ús turístic a Sant Antoni.
 
Per ara la fira compta amb més de 40 estants però en total s'han previst més de 2.000m2 d'exposició i conferències, repartits entre el recinte firal i el poliesportiu de Sant Antoni. Des de l'organització esperen reunir importants professionals del sector i en total han previst que més de 6.000 persones visitin la fira.
 
Amb aquesta nova edició, l'Ajuntament de Calonge vol posicionar l'Expohabitat com una fira de referència del sector de l'habitatge. És per això, que a més, també es donarà l'oportunitat de participar a autònoms i joves emprenedors perquè puguin donar a conèixer els seus serveis.