Sant Antoni acull la vuitena Fira del Vehicle Low Cost

Entre aquells qui es volen comprar un cotxe tenen molt pes els que trien per l'opció del vehicle de segona mà o quilòmetre zero. Tots ells aquest cap de setmana han gaudit d'una bona oportunitat amb la celebració de la vuitena fira del Vehicle Low Cost de Sant Antoni de Calonge. 
This text will be replaced
Intervenen: Vicenç Llenas, Organització;  Arturo Prades, Regidor de Promoció Econòmica
 
Després d'uns anys difícils condicionats per la situació econòmica aquesta vegada la fira del Vehicle Low Cost ha crescut. Fins a vint negocis de la zona entre concessionaris i altres estands s'han donat cita al Palau Firal de Sant Antoni i han enriquit una oferta que ha atret a més públic que en ocasions passades. 
 
La Fira obre la temporada d'esdeveniments d'aquest tipus al municipi de Calonge - Sant Antoni. A finals de mes serà el torn de l'Expo Habitat i per part del govern local també es té la idea de muntar-ne alguna altra relacionada amb l'organització d'esdeveniments. Totes elles són recursos per millorar l'oferta local fora de la temporada alta.
 
Degut a les dates de la Setmana Santa la vuitena Fira del Vehicle Low Cost s'ha avançat una setmana respecte el que és habitual i ha comptat amb activitats que l'han complementat, com tallers infantils o ral·li de cotxes clàssics.