L'Associació de Càmpings de Girona celebra 40 anys

Els càmpings gironins estan d'enhorabona. L'Associació de Càmpings de Girona celebra 40 anys i travessa un gran moment en plena època de creixement del sector. Aquest dimarts el Castell de Calonge va servir d'escenari per a aquesta celebració que va comptar amb la presència del Conseller de Treball Jordi Baiget i va acollir l'estrena de l'exposició itinerant "El càmping, un estil de vida".
 
This text will be replaced
Intervenen: Jordi Baiget, Conseller d'Empresa; Miquel Gotanegra, President Associació de Càmpings de Girona
 
A la demarcació gironina s'han arribat a superar els vuit milions i mig de pernoctacions a l'any. Això suposa més de la meitat de les pernoctacions totals a Catalunya. El sector no només celebra la quantitat, però, sinó que es felicita per la qualitat de l'aposta per un turisme familiar i respectuós amb el medi ambient, allunyat de l'idea tòpica de "low cost" que cada vegada queda més enrere. Prova d'això és que Girona és una de les regions europees amb més reconeixements internacionals.
 
En l'acte de commemoració dels 40 anys de l'Associació de Càmpings de Girona es va regalar un obsequi a representants de tots els càmpings gironins. Amb motiu dels 60 anys dels inicis del campisme a la demarcació es va presentar l'exposició "El càmping, un estil de vida" que recorrerà el territori català, començant pel Saló Internacional del Turisme a Catalunya i que para especial atenció en el Càmping Costa Brava de Sant Antoni de Calonge, el més antic de l'estat espanyol en funcionament.