Calonge commemora 50 anys del seu Festival de Música

El Festival de Música de Calonge celebra 50 anys de manera interrompuda. Per commemorar aquesta efemèride, el municipi de Calonge ha organitzat un acte al Castell Medieval on s'ha destapat una escultura en honor al festival. 

This text will be replaced

Creada per l'artista Àlvar Suñoll'escultura vol homenatjar la música calongina amb la figura del gran compositor i violoncel·lista català, Pau Casals. La peça artística romandrà al Castell per recordar aquests 50 anys de festival que han reafirmat l'esperit musical de Calonge.

L'acte també ha servit per presentar l'edició del llibre Festivals de Música de Calonge-50 edicions. Es tracta d'un llibre que repassa tota la trajectòria de 50 anys d'aquest festival. De fet, va néixer el 1968 amb música clàssica i de sardana per recaptar diners per finançar la reforma de l'altar de l'església de Sant Martí de Calonge. Ara, convertit en un festival més modern i sota el nom d'Interludi, s'hi barregen altres estils musicals com el pop i el jazz.Els actes de celebració d'aquest mig centenari continuaran durant el mes vinent. Més endavant també hi haurà un acte on es presentaran tots els cartells dels 50 anys del festival, com també anunciaran el cartell de l'edició d'enguany. Amb l'objectiu de no perdre l'essència del festival, aquest any, des de l'organització han assegurat que sonaran tots els estils que s'han sentit durant tota la trajectòria del festival, la música pop, la sardana, la música clàssica i el Jazz.