Nova edició del Doremifa'n Flors amb més actuacions musicals i noves propostes

Els carrers del centre històric de Calonge s'estan preparant per acollir una nova edició del Doremifa'n Flors, l'exposició floral que decorarà diversos espais públics de la vila durant aquest cap de setmana. El tret de sortida serà aquest dissabte a les 12 del matí amb un acte d'inauguració a càrrec del seu alcalde Jordi Soler i conclourà la tarda del diumenge.
This text will be replaced
 
Intervé: Dolors Mañas, organització Doremifa'n Flors/Jordi Soler, alcalde de Calonge
 
Enguany, l'exposició guarnirà 11 espais del centre de Calonge i oferirà diverses actuacions musicals al llarg de tot el cap de setmana.
 
Jordi Cuevas i Teresa, Ian Sala i Santi Careta, l'Escola de Música Adrià Sardó, Sergi Alpiste, l'Espai Jove, The Almait Blues i Fussion. Aquests són els artistes o grups que participaran en aquesta proposta floral per complementar-la amb la seva música. Entre les novetats d'aquest any també hi ha una exposició fotogràfica organitzada pel Club Motor Clàssic Calonge que recull imatges de catifes de la processó de corpus de Calonge des del 1952 fins al 1997.
 
Aquesta serà la 6a edició de Doremifa'n Flors, una exposició que a diferència de les que es fan a les comarques gironines, aposta per introduir la música com un element més de la mostra floral.