Aquest estiu no hi haurà Costa Brava Fashion Weekend

Amb només 3 anys el Costa Brava Fashion Weekend va convertir-se en l'esdeveniment de moda de l'estiu a la Costa Brava. L' Associació Talents Costa Brava, que organitza el certàmen, ha decidit que aquest 2017 no hi haurà Costa Brava Fashion Weekend.
This text will be replaced
IMATGES: Qutarro
INTERVÉ: Clara Esteve, directora del CBFW
 
La manca de recursos econòmics de l'entitat els obliga a prendre's aquest any de descans i prioritzant l'essència i la qualitat que ha mantingut el certàmen prefereixen treballar perquè el 2018 pugui ser possible. Fa 8 mesos quan encara no sabien que el projecte s'aturaria la directora del certàmen ja parlava del gran esforç que els suposava fer realitat elq ue epr ells ha estat un somni.
 
Els amants de les noves tendències tenien en el seu calendari estival un motiu de parada a Sant Antoni de Calonge i és que l'estiu passat els organitzadors van aconseguir tancar un conveni amb la 080 Fashion Weekend i esdevenir-ne un satèl·lit. Fins a 12.000 visitants van passejar per l'esdeveniment que unia música, moda, gastronomia i art. 
 
En un comunicat que han tramès a les xarxes socials confessen que a dia d'avui amb el finançament públic i privat previst no poden assolir el repte de superar l'edició anterior. Com a plataforma de nous talents el Costa Brava Fashion Weekend no descartava ser itinerant tot hi haver-se assentat al Collet de Sant Antoni per això i motivats per la il·lusió que conserven en el projecte no descarten una nova edició en un indret diferent. Recalquen en el comunicat que els cal trobar més suport institucional i del sector privat.