Un nou Doremifa'n Flors vesteix Calonge de flors, música i vi

Un maig més Calonge s'ha vestit de flors, música i, aquest any, també de raïm. Una nova edició del Doremifa'n Flors ha engalanat onze racons del centre històric de la vila i hi ha portat diverses actuacions musicals.
 
This text will be replaced
Intervenen: Dolors Mañas, Coordinadora Doremifa'n Flors /  Marta Geli, Regidora de Cultura
 
Una cinquantena de veïnes i veïns de Calonge, a més de la brigada municipal, han posat tots els seus esforços i la seva creativitat per adornar onze espais del municipi amb motius florals però també de temàtica vinícola. Els darrers anys el Doremifa'n Flors ha anat acompanyat d'un subtítol i en aquesta ocasió era "Calonge, flors i raïm". La relació entre Calonge i el món del vi és tanta que el tema es va rebre amb molta il·lusió i, de forma voluntària, van anar sorgint moltes creacions que, lluny de repetir-se, han donat un fil argumental a les instal·lacions que ha estat rebut amb més bona valoració que mai.   
 
Pel que fa a la vessant musical Calonge ha comptat aquest cap de setmana amb actuacions d'artistes com Jordi Cuevas i Teresa, Ian Sala i Santi Careta, Sergi Alpiste o The Almighty Blues Band. La gran novetat han estat les actuacions coordinades per l'Espai Jove que joves del poble han fet des d'alguns dels balcons adornats.
 
El Doremifa'n Flors va ser inaugurat al Castell de forma conjunta amb una exposició fotogràfica que recorda les catifes de corpus des dels anys cinquanta. El dissabte, al mateix temps, es disputava el Concurs de Pintura Ràpida, que va comptar amb la participació de 45 pintors.