Di-Versiones: 10 anys fent ballar la Costa Brava amb nova gira 'EsMuyFacilTour' i una festa clandestina

Amb anglès i castellà de Calonge, un públic fidel que diu a sa mare que vol ballar tota la nit amb ells i una llarga llista de bolos al darrere, el fenomen Di-Versiones no mostra símptomes d'esgotament. 10 anys després de la casualitat que els va fer aparèixer segueixen omplint places de pobles i ciutats i els agrada vacilar i sortir a ballar a les nits d'estiu amb la seva nova gira 'Es Muy Facil'. 
This text will be replaced
 
Intervé: Albert Fort, cantant de Di-Versiones
 
Di-Versiones és un fenòmen genuïnament empordanès i fet diferencial de les Comarques Gironines. És aquí on concentren bona part dels seus concerts tot i que tenen bona acollida al Maresme i festasses al barri d'Hostafrancs de Barcelona i Cardona. La clau del seu èxit és versionar cançons conegudes amb aire 'cutre-queen' i ser molt actius a les xarxes socials. 
 
Les seves gires porten per títol algun dels nous temes que incorporen al seu repertori. Enguany 'Es Muy Facil', un himne seixanter de Los Mitos. Di-Versiones ha actuat ja en algunes ciutats com Ripoll i tocarà també enguany en municipis com Vilabrareix, Llagostera, Vidreres, Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guíxols, Calonge, Cardona, Granollers i el Masnou entre d'altres. 

La DiverBeach i la DiverClandestina com a concers singulars

Però si hi ha dos moments especials i amb un punt surrealista a la gira són la DiverBeach i la DiverClandestina. La primera, a finals d'agost, s'ha convertit en una festassa multitudinària per acomiadar l'estiu mentre que la primera és una aposta d'enguany. El dissabte 27 però sense lloc anunciat amb antel·lació serà un joc entre la banda i els seus seguidors a través de les xarxes socials.