Sant Antoni acull durant 4 dies el I Congrés Internacional de Turisme Actiu

El primer Congrés Internacional de Turisme Actiu ha escollit la Costa Brava per treballar en pro de l'adaptació del sector turístic en un mercat cada cop més divers i segmentat, ja sigui en funció d'edat, interessos, capacitats o règims alimentaris. 
This text will be replaced
Intervenen:  Francesc Aragall, president de Design For all Foundation / Jordi Soler, alcalde de Calonge
 
Mas Falet de Sant Antoni de Calonge ha acollit aquest dijous la jornada inaugural d'aquest congrés que s'allargarà fins diumenge i que combinarà conferències de ponents internacionals amb la pràctica del turisme actiu, amb activitats comrutes pel municipi o visites a cellers.
 
El congrés l'ha impulsat la Fundació CatForAll amb l'ajut d'altres entitats i participaran del projecte diversos responsablse de destinacions turístiques, operadors turístics i organitzacions i entitats internacionals com la Xarxa Europea de turisme Accessible. 
 
Calonge - Sant Antoni és un municipi compromès amb el turisme accessible i des de l'ajuntament esperen que el seu paper d'amfitrions els ajudi a promocionar turísticament la població entre els assistents al congrés. 
 
Des de l'organització del Congrés Internacional de Turisme Actiu esperen poder repetir l'experiència l'any vinent.