L'Interludi celebrarà els 50 anys de Festivals de Música de Calonge amb quatre nits temàtiques

El Festival de Música de Calonge celebra els seus cinquanta anys i aquest estiu, sota el nom i la forma de la setena edició de l'Interludi, celebra les cinc dècades de vida amb un format especial que farà un recorregut pels quatre gèneres musicals que més bé expliquen la història de l'esdeveniment: son la clàssica, la sardana, el jazz i el pop.
 
This text will be replaced
Intervé: Albert Fort, President de l'Interludi
 
La Nit Clàssica obrirà foc al Castell de Calonge. En els inicis del festival aquest estil n'era la columna vertebral i l'Orquestra Camera Musicae i la pianista Alba Ventura, dirigits pel mestre Antoni Ros-Marbà, interpretaran diverses peces de Mozart el 22 de juliol. 
 
El 6 d'agost serà el torn del jazz, molt programat durant les darreres dècades a Calonge.Jordi Rossy i el Mike Kanan Quartet seran els convidats de luxe. 
 
Calonge és terra de sardanes i això tampoc es podia oblidar. És per això que la Principal de la Bisbal, la formació més programada al Festival de Música de Calonge, farà un concert especial amb un repertori pensat per a l'ocasió en el que les composicions que tenen la població calongina com a eix central seran les protagonistes. Això serà el divendres 11 d'agost i l'endemà li tocarà al pop. El pop simbolitza la darrera fase del certamen, la de l'Interludi. Mishima, El Petit de Cal Eril i Pavvla seran els encarregats de dur-lo al Pati del Castell i posar punt i final a una edició molt esperada. 
 
En el marc del 50è aniversari del Festival de Música de Calonge s'han dut a terme diverses iniciatives com l'edició d'un llibre commemoratiu, la creació d'una escultura homenatge a Pau Casals o l'exposició dels cartells de tots els festivals. El d'enguany és obra de la popular il·lustradora Paula Bonet. 
 
 
____