El Càmping Costa Brava de Sant Antoni, el més antic de l'estat en actiu

Els 65 anys de bona feina del Càmping Costa Brava de Sant Antoni de Calonge l'han convertit en el càmping en actiu més antic de l'estat espanyol. 
This text will be replaced
Intervenen: Ester Herranz i Josep Maria Colomer, propietaris
 
Es tracta d'un establiment que compta amb 220 parcel·les i combrega amb un model de negoci proper i familiar, ja que el matrimoni propietari del càmping hi està al capdavant des de fa 45 anys i ja compta amb relleu generacional. Afirmen estar molt agraïts a l'Associació de Càmpings de Girona per la distinció que els han entregat en motiu de la seva veterania, la primera d'aquestes característiques que s'entrega en 40 anys de vida de l'entitat. 
 
Es tracta d'un càmping veterà però no antic, ja que any rere any es renoven per estar al dia d'un sector canviant i en auge. El secret d'aquest negoci per haver sobreviscut durant 65 anys ha estat la capacitat de fidelitzar clients i de fer-los sentir com a casa. 
 
El càmping obre durant els 4 mesos forts de la temporada alta. Durant la primavera, reben sobretot turistes estrangers que ja s'instal·len durant bona part de l'estiu. De cara al bon temps, s'hi afegeix també el públic català, que troba en Sant Antoni un lloc tranquil on passar les seves vacances.