Txema Villalobos i Isidre Esteve, premiats a la Nit de l'Esport de Calonge

Els esportistes de Calonge i Sant Antoni van tenir la seva vetllada anual particular. Una vegada més, la Nit de l'Esport va reconèixer atletes de totes les entitats esportives calongines i va retre homenatge a un nom en especial: Txema Villalobos.
 
This text will be replaced
Intervenen: Jordi Soler, Alcalde de Calonge Sant Antoni / Isidre Esteve, Pilot de ral·lis
 
Enguany Villalobos va participar al Dakar. El calongí, mecànic de professió, va fer de copilot i àngel de la guarda personal d'Isidre Esteve en dues dures setmanes que els van dur per Argentina, Bolívia i Paraguai. Tenint en compte la discapacitat del pilot lleidetà la 35a posició a la classificació final va ser tota una gesta. És per això que des de Calonge no van dubtar ni un moment en premiar-la. 
 
A més a més d'aquest reconeixement especial, com en cada Nit de l'Esport la trentana de clubs, entitats i associacions esportives calongines van tenir presència en l'esdeveniment. Era feina de cada una d'elles escollir un dels seus membres o equips perquè fossin reconeguts ja fos per una trajectòria exemplar, una temporada per recordar o una fita esportiva remarcable. Més enllà dels noms propis la nit va servir perquè l'esport calongí fes gala del bon estat de salut del que gaudeix.