El món del circ a Calonge

Espectacles, tallers, malabars, trapezis i fins i tot un dinar-cabaret. Amb aquestes activitats Calonge celebra la segona edició del CIRCavila, una jornada que va néixer l'any passat amb l'objectiu de posar en valor la vinculació que té el municipi amb el món del circ. De fet, en els darrers anys aquesta pràctica ha començat a agafar impuls a Calonge. 
 
This text will be replaced
Intervé: Marta Geli, regidora de Cultura
 
 
El dia del circ, ha portat als jardins del castell, l'espectacle Hopa-lo de la Companyia Tot Circ. Un show divertit i engrescador, de circ i clown que ha fet riure petits i grans. També al migdia han organitzat una arrossada popular i cabaret amb espectacles multidisciplinaris on hi han actuat professionals i alumnes d'escoles de circ de Barcelona i Madrid, entre molts espectacles més.
 
El punt final de la segona edició de CIRCavila l'ha posat l'espectacle Xarivari Blues de la companyia Circo Los, un espectacle potent i divertit en què quatre experimentats artistes de circ, inspirats en la pel·lícula The Blues Brothers,han ofert als espectadors malabars, monocicles i llits elàstics amb equilibris impossibles i acrobàcies de vertigen.