L'empresariat turístic de Calonge-Sant Antoni es reuneix amb el director general de Turisme

Un dels reptes que té el sector turístic és innovar, renovar-se i saber adaptar el seus establiments i serveis al que el turista canviant exigeix. Així ho ha fet saber aquest dimecres el director general de turisme Octavi Bono als empresaris del sector turístic de Calonge i Sant Antoni.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Octavi Bono, director general de Turisme / Joan Caner, regidor de Turisme Calonge-Sant Antoni
 
El màxim responsable de turisme ha destacat que bona part de les empreses del sector són petits negocis o fins i tot microempreses familiars i cal conscienciar-los de la necessitat de mantenir-se al mercat. Per altra banda el director general ha reconegut que l'administració pública té el deure de ser més àgil i facilitar els tràmits. Durant la trobada el director general ha presentat els reptes que té el sector turístic i també quin és el model pel que treballa el govern.
 
Tan el director general com el regidor de Turisme de Calonge-Sant Antoni han coincidit en la bona relació que mantenen i la facilitat que hi ha alhora d'entendre's.
 
El director general de Turisme ha elogiat la feina que està fent el municipi de Calonge i Sant Antoni pel turisme adaptat, també el treball que fan conjuntament sector públic i privat pel turisme familiar i en definitiva el compromís que comparteix el govern català i l'Ajuntament pel turisme litoral.