Ampli desplegament policial per desallotjar els okupes d'un edifici de Sant Antoni

 
Ampli desplegament policial aquest matí a Sant Antoni de Calonge als pisos okupats de l'Avinguda de Catalunya. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han acordonat la zona i es disposen a desallotjar la vintena d'okupes que encara queden a l'immoble. 
This text will be replaced
L'operació policial ha començat poc abans de les vuit del matí amb diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, Policia Local i personal dels serveis de subministraments. El fort dispositiu ha aixecat una gran expectació entre els veïns i transeünts de la zona. 
 
No és el primer cop que hi ha un deplegament en aquest immoble que va ser ocupat fa uns dos anys. L'edifici era propietat d'una promotora que va fer fallida i va quedar en mans de les entitats bancàries. En aquest impàs un grup d'ocupes va aprofitar per allotjar-se en una part dels habitatges. 
 
En un primer moment la policia va detectar que entre els ocupants hi havia gent que feia negoci de la situació amb lloguer il·legal dels pisos i venda de droga. Hi va haver conflictes entre una part dels okupants i els veïns del carrer i diverses actuacions policials.  El procediment judicial, iniciat llavors, ha seguit el seu curs i sembla que ara ha arribat el desallotjament definitiu.