Comença l'Estiu Actiu amb més de 500 activitats d'oci, cultura i esport

Avui dilluns han començat a Calonge – Sant Antoni les activitats de l'Estiu Actiu, un programa amb més de 500 propostes d’oci, cultura i esport adreçat especialment a les famílies i que enguany arriba a la vint-i-dosena edició.

L’Estiu Actiu proposa activitats diverses que van des de tallers infantils fins a activitats esportives, passant per concursos de pintura, de castells de sorra, concerts, cinema a la fresca, espectacles infantils, visites guiades i senderisme, entre d’altres. L'objectiu fonamental és oferir un programa d’activitats divers i ampli adreçat especialment al turisme familiar.

L'Estiu Actiu és manté com un programa d'animació turística de referència a la Costa Brava, amb un volum de participació important, superant els 50.000 usuaris durant els mesos de juliol i agost. Aquest programa d’animació conserva les seves característiques bàsiques amb les que va néixer: la majoria d'activitats són gratuïtes i han estat pensades per que hi pugui participar tota la família. D'aquesta manera, els nens més petits poden gaudir de jocs i castells de sorra a la platja, mullar-se amb la popular festa de l'escuma, participar juntament amb els seus pares als concerts i espectacles musicals, així com tota una varietat d'activitats que inclouen gimnàstica, aeròbic, tai-txí o festes temàtiques. 

 

L'Estiu Actiu es manté en la seva trajectòria com a programa turístic d'entreteniment i animació durant els mesos de Juliol i Agost. Organitzat per l'Ajuntament de Calonge – Sant Antoni, ha estat pioner en la creació d'un ventall tan ampli d'activitats que engloba tant l'oci, com l'esport o la cultura i que té com a finalitat bàsica adreçar-se a totes les famílies que vulguin gaudir de les vacances al municipi.