L'espai nadó a la platja de Sant Antoni de Calonge ja està obert

L’Espai Nadó de Sant Antoni de Calonge obre les seves portes per quart any a l’espigó del mig. 

Aquest servei adreçat a famílies amb nadons es consolida com un referent a les platges de la Costa Brava, i per enguany programa novetats com les classes de ioga amb nadons, que s’afegeix a la programació de classes de gimnàstica hipopressiva de recuperació post part i a les xerrades amb professionals del món dels nadons.

Durant els mesos de juliol i agost l’Espai Nadó estarà obert de les 10.00 h a les 20 h. i ofereix des d’una una caseta amb canviadors fins a zona de lactància, passant per microones per escalfar biberons, neveres individuals i aparca cotxets. Les activitats d’aquest espai es concentraran els dimarts i dijous de 18 a 20 h, quan s’oferiran xerrades per a mares i pares i exercicis de gimnàstica hipopressiva post part, a més de ioga amb nadons. Les xerrades, organitzades amb la participació de professionals de pediatria de l'Hospital de Palamós, abordaran temes com el son dels nadons, l’alletament i alimentació i primers auxilis, entre d’altres.

L’Espai Nadó de la platja de Sant Antoni va néixer com un projecte innovador que amplia l’oferta de serveis i activitats per les famílies. Situat a l’espigó del mig, a l’ombra de les palmeres, aquest és el quart estiu que obre les seves portes aquest servei adreçat específicament a les mares i pares amb nadons. L’Espai Nadó neix amb la intenció de ser un referent per aquestes famílies quan van a la platja, perquè s’hi puguin sentir còmodes, tinguin a prop tots els serveis necessaris i puguin aprendre més sobre els seus nadons.