Sant Antoni disposa d'un nou aparcament al centre

Aquest és el nou pàrquing que s'ha habilitat a Sant Antoni de Calonge. Un acord amb la Germandat Artur Mundet ha permès que l'Ajuntament del municipi llogui aquest espai d'estacionament durant els propers 10 anys. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Jordi Soler, alcalde de Calonge-Sant Antoni Són una quarantena de places per a l'estacionament de vehicles, algunes reservades per a minusvàlids i d'altres per a motocicletes que ofereixen una bossa important d'aparcament al centre del nucli. La ubicació estratègica d'aquest aparcament, a pocs metres de plaça Catalunya i també del propi passeig marítim converteixen aquest espai en una oferta extra pàrkings en plena temporada turística.
 
Tot i que Sant Antoni disposa d'un bon nombre de places d'aparcament, la complicada estructuració urbanística del nucli amb tres carrers molt llargs que l'atravesses i moltes plantes baixes amb comerços fan que el centre estigui mancat de pàrking, el qual el trobem amb major mesura a l'altra banda de l'Avinguda Catalunya.
 
L'acord perquè aquest aparcament sigui municipal s'ha signat pels propers 10 anys. Un aparcament que esdevé de zona blava durant els tres mesos d'estiu i gratuït la resta de l'any.