L'Espai Nadó es consolida a la platja de Sant Antoni

Aquesta setmana ha obert per 4t any consecutiu l'Espai Nadó de la platja de Sant Antoni. Situat a la zona de les palmeres de l'espigó del mig aquest és un servei adreçat a les famílies amb nens molt petits.
L'any passat en van fer ús mig miler de persones i aquest estiu reobre portes com una activitat de platja ja consolidada al municipi.
 

INTERVÉ: Joan Caner, regidor de Turisme de Calonge - Sant Antoni
 
L'Espai Nadó té canviadors, neveres individuals, aparca cotxets i microones per escalfar biberons. També té una zona de lactància. L'espai està obert cada dia durant els mesos de juliol i agost de les 10 del mati fins a les 8 del vespre i té programades una sèrie d'activitats dirigides que e sconcentren els dimarts i dijous de 18 a 20 de la tarda.
 
Una de les novetats d'aquest estiu són les classes de ioga amb nadons, una activitat que se suma a les classes de gimnàstica hipopressiva de recuperació post part i a les xerrades amb professionals del món dels nadons.
 
L’Espai Nadó de la platja de Sant Antoni va néixer com un projecte innovador que amplia l’oferta de serveis i activitats per les famílies. Està adreçat específicament a les mares i pares amb nadons perquè se sentin còmodes i tinguin a prop tot el que puguin necessitar per gaudir d'un dia de platja a Sant Antoni.