En Peyu obre la Festa Major de Calonge

En Peyu es va plantar aquest divendres a Calonge i no per  buscar nyaps sinó per presentar una Festa Major d'Olé Tu. El popular humorista va donar el tret de sortida de la setmana gran de la vila amb un pregó impregnat del sarcasme que fa servir habitualment a l'APM i la ràdio. 
 
This text will be replaced
 
Davant d'una Plaça Major plena, Peyu va fer un retrat divertit de Calonge i la seva gent en clau d'humor i va demostrar haver-hi arribat totalment documentat. En els darrers dies l'osonenc havia estat trucant a diversos calongins per tal de farcir d'anècdotes locals el seu pregó. No van faltar tampoc referències a l'actualitat catalana. 
 
La Festa Major havia arrencat el dijous i fins dilluns ha presentat un programa ple d'activitats per tots els públics i edats. Des d'espectacles infantils fins a un novedós "Ensierru d'animals cornuts" passant per les tradicionals exposicions al Castell, el ball de Festa Major o la benedicció de vehicles clàssics; sense oblidar les nits a Barraques, enguany amb músics com Kharloss Selekta, Miquel del Roig o l'Orquestra Di-versiones, han estat alguns dels molts actes que han animat els calongins un juliol més.