Pujolboira i Gómez Ascaso exposen al castell de Calonge

Pintura i escultura es donen la mà en l'exposició de primer nivell que acull el castell de Calonge durant l'estiu. Es tracta d'una doble mostra d'art que recull una retrospectiva de dos artistes de renom com són el pintor Ramon Pujolboira i l'escultor Alberto Gómez Ascaso.
This text will be replaced
L'aragonès Alberto Gómez Ascaso ha portat fins a Calonge un total de 34 escultures figuratives on hi té un paper destacat el cos femení. Més d'una trentena d'escultures que malgrat no estan unides per una temàtica concreta, tenen com a fil conductor el concepte de la "Voluntad de suerte" que l'artista ha volgut plasmar en cadascuna d'elles. 
 
Per la seva banda Ramon Pujolboira que malgrat néixer a Barcelona, va quaranta anys que resideix a la comarca, ha portat en aquesta exposició una representació de la seva extensa obra que combina pintura acrílica, algunes de grans dimensions, amb treballs d'aquarel·la. Diferents quadres que desperten la passió per l'Empordà de l'artista. Pujolboira defineix cada quadre com una gran aventura que ens evoca a endinsar-nos la terra que li ha robat el cor.
 
Una doble exposició que es pot visitar en el castell de Calonge de manera gratuïta durant tot l'estiu, permetent al visitant gaurdir d'art de gran nivell.
 
Fa tres anys que l'Ajuntament de Calonge-Sant Antoni va apostar en programar exposicions amb artistes de reconegut prestigi tant del país com a nivell internacional amb la intenció de dotar aquest espai cultural de propostes de primer ordre a la fi de convertir el castell de Calonge en un centre de referència de les comarques de Girona.