Sant Antoni programa dues cantades d'havaneres consecutives

Aquesta imatge es repetirà durant dues nits aquest cap de setmana a Sant Antoni de Calonge. La bona acollida que les dues edicions anteriors de la cantada d'havaneres van tenir ha portat a ampliar la cantada amb dues vetllades consecutives, convertint aquesta cantada en la primera de les comarques de Girona i una de les úniques a tot Catalunya que programen una doble nit de cant mariner.
This text will be replaced
D’aquesta manera la Cantada d’Havaneres i Boleros de Sant Antoni es consolida clarament com un referent en el panorama musical de l’estiu, i continua apostant per la qualitat de les actuacions i per marcar la diferència donant un pes important als boleros en el repertori musical. 
 
Sis grups, Port Bo, Peix Fregit, Neus Mar, Arjar, Clara i Son de l'Havana seran els encarregats de posar la banda sonora a la primera línia de mar de Sant Antoni
 
Durant les dues nits s’interpretaran més de cinquanta havaneres i boleros, amb un repertori variat que faran gaudir als milers de persones que es reuneixen a la platja i l'entorn. Una cantada que amb tan sols tres anys ha aconseguit fer-se un lloc en el calendari de cantades de l'estiu, sent una de les ofertes culturals que més acceptació tenen en el territori.
 
La cantada es celebrarà aquest divendres i dissabte a les deu de la nit a l'espigó de l'Amistat de la platja de Sant Antoni.