Jordi Rossy i Michael Kanan Quartet omplen l'Interludi de bon jazz

El jazz és un dels gèneres musicals més lliures i canalles que existeixen. Un estil musical que no només sobreviu sinó que s'enforteix amb el temps i que ha estat històricament lligat al Festival de Música de Calonge. És per aquest motiu que la celebració del 50è aniversari havia de tenir obligatòriament una nit dedicada al gènere i l'Interludi no va conformar-se amb altra cosa que no fos oferir un concert de luxe. 
This text will be replaced
Mike Kanan Quartet i Jordi Rossy, que repetia al festival, van omplir aquest diumenge de màgia el pati d'armes del castell en una simbiosi perfecta que no va deixar ningú indiferent. 
 
L'envejable sonoritat de l'espai va permetre treure la màxima expressió de la guitarra, el piano, el vibràfon, el contrabaix, el saxo i la bateria que van saber engrescar el públic oferint un concert no només pels erudits del gènere sinó per tothom. 
 
L'Interludi clourà el cicle de concerts aquest divendres amb les sardanes de La Principal de La Bisbal i dissabte amb el pop de Pavla, el Petit de Ca l'Eril i Mishima.