Calonge-Sant Antoni demana construir un nou CAP al municipi i ja té ullats els terrenys on s'ubicaria

L'Ajuntament de Calonge-Sant Antoni té un estudi damunt la taula que justifica la viabilitat i necessitat d'un nou CAP que hauria de substituir els consultoris que hi ha als dos nuclis i donar servei també a les urbanitzacions.
This text will be replaced
 
Intervé: Jordi Soler, Alcalde de Calonge-Sant Antoni
 
Buscant un punt equidistant entre aquests tres àmbits de població l'Ajuntament té ullats uns terrenys davant del Supermercat Aldi que serien ideals per construir l'edifici. Uns terrenys, en part municipals, que ha d'acabar d'emparaular abans de passar la proposta al Departament de Salut i el Consorci Assistencial del Baix Empordà. Aquests, també consideren necessarià la construcció del nou CAP i s'hi ha compromès, això sí, sense fixar cap data al calendari. 
 
El nou CAP substituïria els dos centres assistencials que hi ha a Calonge i Sant Antoni i donaria cobertura també a les urbanitzacions i la població flotant, que especialment a l'estiu augmenta exponencialment. Ajuntament i Departament pensen en un centre similar al que recentment s'ha inaugurat a Platja d'Aro. 
 
Tot i que no hi ha terminis damunt la taula l'Ajuntament de Calonge-Sant Antoni confia en què el nou centre entri en servei en un període d'entre dos i tres anys.