L'Interludi tanca amb el pop de Pavvla, El Petit de Cal Eril i Mishima

Nit de pop a Calonge amb Pavvla, El Petit de Cal Eril i Mishima per posar la cirereta al pastís del cinquantè aniversari del Festival de Música. L'Interludi va arribar a la seva quarta i darrera nit amb una mostra de tres propostes ben diferenciades del que dona de si el pop fet a Catalunya. 
 
This text will be replaced
 
Va obrir la nit la jove, prometedora i aparentment innocent actriu i compositora Pavvla. A estones en solitari i d'altres en format trio, va basar el concert en el seu disc de debut "Creatures", tot i que va avançar alguns temes nous i també va oferir covers com els de "Do I Wanna Know?" d'Arctic Monkeys o la tantes vegades versionada "Can't take my eyes off you" de Frankie Valli.
 
Des d'un altre escenari li va prendre el relleu el guissonenc Joan Pons al capdavant d'El Petit de Cal Eril amb un so molt més contundent que en èpoques passades, recolzat per una curiosa formació amb dues bateries. El Petit portava al pati del Castell de Calonge el seu darrer treball "La Força", però també van tenir especial pes els temes de l'aclamat "La figura del buit".
 
Sense donar ni una mica de descans al públic els caps de cartell de la nit esperaven el seu torn des de l'escenari principal. Mishima va presentar alguns temes del recent "Ara i res" abans de donar pas a una segona meitat de concert on la gent va ballar i cantar al ritme dels principals himnes de David Carabén i els seus. "Qui n'ha begut", "Mai més", "L''última ressaca" o "L'olor de la nit" van mantenir el públic a Calonge fins pràcticament les dues de la matinada i van servir de fi de festa a un Interludi que s'acomiada fins l'any que ve.