Neus Mar tanca la Festa Major de Sant Antoni

La veu de Neus Mar ha estat l'encarregada de tancar la Festa Major de Sant Antoni i ho ha fet amb un concert a la platja on l'acompanyava Emilio. Junts van presentar 'Memòries d'un País', un repertori de versions de compositors i intèrprets catalans.
Neus Mar en aquest espectacle fa un repàs a temes musicals que ja formen part de la història de Catalunya. Acompanyada per dos dels seus músics va interpretar davant del gran públic que l'escoltava a la platja, cançons de Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Jaume Sisa, Joan Isaac o Ramón Muntaner.
This text will be replaced
 
Neus Mar defineix aquest espectacle com un treball de textura íntima que deixa al descobert el més essencial i profund de la música catalana contemporània. Totes les cançons que va interpretar han esdevingut populars, per tant, el poble ja se les ha feta seves i per això també el públic la va acompanyar en les lletres d'Arrels, El cant dels ocells, Els vells amants, Que tinguem sort o Paraules d'amor.
 
Neus Mar es va iniciar al món de l'havanera de la mà de Càstor Pérez amb qui va crear l'espectacle 'L'essència de l'havanera'. Ella ha demostrat que bé que hi queda també una veu femenina en una havanera però en aquest espectacle de Sant Antoni va oferir un repertori de temes clàssics que fugen de la cançó marinera que tan ha interpretat en els darrers anys.
 
La Festa Major de Sant Antoni va arrencar el 25 d'agost amb la Diverbeach i s'ha tancat amb aquest espectacle de Neus Mar. Durant més d'una setmana s'han programat activitats esportives, infantils, musicals i de lleure com mercats i correfoc.